Recenzja komiksu na gameplay.pl

Recenzja: Aliens. Labirynt

Recenzja: Bloodborne. Pieśń wron. Tom 2

Recenzja: Fire Force #2

Recenzja: Jim Cutlass. Tom 1.

Szumowina 2 - Droga do serca rockandrollowca nie wiedzie przez żołądek

Recenzja: Witaj ponownie, Myrno! Julia. Z archiwum spraw kryminalnych. Tom 4

Recenzja: Kasane #4-#5

Kasane to naprawdę niezwykła (pod wieloma względami) mangowa seria, którą zdecydowanie warto polecić każdemu miłośnikowi dobrych historii. Ciekawe połączenie emocjonalnego dramatu z mocno wyczuwalną dawką grozy naprawdę wciąga i zapewnia odbiorcy niezapomniane wrażenia. Pora więc sprawdzić jakie emocje drzemią w tomie czwartym i piątym i czy tytuł nadal potrafi jeszcze czymś odbiorcę zaskoczyć.

czytaj dalejFroszti
25 września 2022 - 11:26

Szumowina 2 - Droga do serca rockandrollowca nie wiedzie przez żołądek

Gdy całej ludzkości grozi olbrzymie pranie mózgu, które zmieni ją w bezwolne stado baranków, agent Szumowina nie będzie stał bezczynnie. Można być niemal pewnym, że rozsiądzie się na kanapie, otworzy browara i zapali skręta. Sytuacja zmienia się diametralnie, gdy do akcji wkracza Płatek. Urocza hipiska, która nie pozostaje obojętna na wątpliwy urok starego rockandrollowca.

czytaj dalejNato
19 września 2022 - 21:12

Recenzja: Witaj ponownie, Myrno! Julia. Z archiwum spraw kryminalnych. Tom 4

Włoski komiks coraz lepiej radzi sobie na naszym rynku, z miesiąca na miesiąc zyskując coraz więcej fanów. Przekłada się to oczywiście na dostępność kolejnych serii prosto z Półwyspu Apenińskiego. Jedną z nich jest cykl Julia, który kierowany jest do miłośników kryminałów.

czytaj dalejFroszti
19 września 2022 - 10:57

Recenzja: Hernan Cortes i podbój Meksyku

Wielki strateg, wierny poddany króla, zdobywca Meksyku i człowiek, którego ręce splamiła krew zarówno jego przeciwników, jak i wielu niewinnych osób. Tym kimś był Hernán Cortés, któremu poświęcono album, który w odświeżonej formie po wielu latach ponownie powrócił na nasz rynek.

czytaj dalejFroszti
3 września 2022 - 10:48

Recenzja: Orient #1

Orient to kolejna po Magi pozycja autorstwa Shinobu Ohtaki, która wzbogaciła nasz rynek mangowy. Czy i tym razem można spodziewać się wciągającej, dynamicznej i zaskakującej historii, która zjedna sobie spore grono fanów?

czytaj dalejFroszti
30 sierpnia 2022 - 10:28

Recenzja: Buffalo Runner

Indianie, kowboje, bizony, bandyci i wszechobecny zapach prochu oraz śmierci. Nieodzowne elementy dobrego westernu, które można znaleźć w albumie Buffalo Runner. Jeśli więc ktoś chce oddać się intensywnej rozrywce rodem z Dzikiego Zachodu, to powinien wciągnąć ten tytuł na swoją listę zakupową.

czytaj dalejFroszti
28 sierpnia 2022 - 10:13

Recenzja: Od dziś jestem zombie!

Zombie rozpanoszyły się po całej masowej kulturze, pojawiając się dosłownie wszędzie. Już od pewnego czasu ich ilość potrafi być nie tylko przytłaczająca co odrobinę nudząca. Jeśli jednak komuś ciągle mało tych krwiożerczych stworów, to w kręgu jego zainteresowań powinna znaleźć się manga Od dziś jestem zombie, która pojawiła się na naszym rynku nakładem wydawnictwa Waneko. Ostrzegam jednak, że nie jest to typowo zomboidalny tytuł, do którego większość odbiorców jest przyzwyczajona.

czytaj dalejFroszti
24 sierpnia 2022 - 10:29

Recenzja: Talentless Nana #3

Odizolowana wyspa, grupa niezwykłych uzdolnionych nastolatków (które swoimi mocami mogą albo uratować, albo zniszczyć świat), sekretny wróg ludzkości i jedna niepozorna zabójczyni, która próbuje ratować przyszłość. Jak do tej pory seria Talentless Nana, prezentuje się naprawdę znakomicie. Historia potrafi być zarazem intrygująca, jak i mocno zaskakująca. Czy tak też jest w przypadku trzeciego tomu?

czytaj dalejFroszti
20 sierpnia 2022 - 11:10

Recenzja: Darling in the franxx #7

W moje ręce wpadła kolejna (siódma) już część serii Darling in the Franxx. Cykl nieubłaganie zbliża się do swojego wielkiego finału, pora więc zobaczyć co w przedostatnim tomie autorzy przygotowali dla czytelników.

czytaj dalejFroszti
16 sierpnia 2022 - 10:45

Recenzja: Tokyo Revengers #5-#6

Niezwykle wciągająca historia o zemście, miłości, przyjaźni, braterstwie i podróżach w czasie z każdym kolejnym tomem robi się coraz lepsza. Pora więc sprawdzić jakie wyzwania czekają przed Takemichim w tomie piątym i szóstym i czy uda mi się zmienić w jakiś sposób niezbyt przyjazną przyszłość.

czytaj dalejFroszti
12 sierpnia 2022 - 10:18
starsze posty